BloggProffs

Att Återvända

Jag har städat, plockat skräp, släpat ris, skurat, sopat, pressat kartonger… Ja, en massa jobb har det varit.

Jag har skrattat, fikat, kramats, träffat nya människor, haft kuddkrig, blivit kallad värmlänning och diktator. Jag ville verkligen inte åka hem den här gången. Jag satt i fören på Grisslan, tittade ut över havet och funderade vad jag pysslade med som lämnade världens bästa ställe bakom mig.

Mitt nya smeknamn var det ja. Affe. Istället för Hitler, dom tyckte Affe lät snällare dom små pojkarna. För små var dom. 17 bast. Städa kunde dom inte, därför fick jag hjälpa dom, dom tyckte att jag tjatade och döpte mig snabbt till Hitler och tyckte att jag skulle ta mina piller. Alex och Bambi hette dom. Från Sthlm och Mora. Ett något udda par. Alex mobbade mig för att jag kom från landet och undrade om jag inte skulle ta min högaffel och starta en revolution. Sen slog han mig med en kudde och kuddkriget var ett faktum.

En mindre smart 08:a var övertygad om att pratade värmländska. Fantastiskt.

Jag har suttit på klippor, tittat ut över havet, pratat och njutit av solskenet. Att jag har fyra veckor framför mig som kommer se ut så vid vissa tillfällen är helt underbart.

Och jag har kvällsfikat. Som jag har kvällsfikat. Från 21.00 till 00.00. Snackat skit och druckit te. Lite kaffe har det blivit också. Jag börjar bli vuxen som Erik utryckte det.

Jag och Kicki har hittat den perfekta stugan också! Kulan heter den. Ligger mellan Storgårn och Lillgårn. Dusch på baksidan och morgonsol! Nära till spegeldassen är det också. Favoritdassen. Underbart. Där vill vi bo i sommar. Då kan man sitta på ”altanen”, vifta med fötterna, snacka skit och äta godis. Kicki och jag har testat.

Sen kan man spela kort i Lillgårn också. I en hörnsoffa, men man får inte slå Simon i huvudet, för då blir han ledsen.  

Sitta i fören på en båt och fundera. Underbart. Även fast det är sorgligt att åka hem. Lyssna på Hits for Kidz 2 i bilen är definitivt värt. Vinka hejdå till mina nya favoritpojkar är definitivt ovärt. Gå till skolan imorgon kommer definitivt vara ovärt, men nu ska vi härda. Snart återvänder vi till paradiset.

En kommentar till “Att Återvända”

  1. Maria Säger:

    åhhh!! jag har inte så mycket mer ord att säga, men jag tror du vet vad jag vill säga. eller nått.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu