BloggProffs

Kärleksfulla Färjor

Jag har spenderat en massa timmar hos Cornelia. Vi har suttit på hennes veranda och lyssnat på Detektivbyrån. Vackert. Sen kollade vi på tv och konstaterade att Carrie Bradshaw är ett våp. 

Men idag hände ändå det bästa. Cornelia skulle duscha så jag roade mig med att kolla på tv under tiden. Jag hittade bästa programmet. VM i programmering. Förstår ni att dom sände VM i programmering?  Live. Jag var tvungen att titta bara för att dom sände det. Helt fantastiskt. Och underbart tråkigt. Men fullt av människor som inte kunde prata engelska. Det var underhållande.

I alla fall så var det massa lag som skulle lösa 11 programmeringsproblem. Typ systembuggar. De lag som löste flest problem på kortast tid vann.  Efter att man löst ett problem lämnade man in det till domarna, om det var rätt så blev en liten ruta grön, om det var fel så blev rutan röd och man fick 20 minuters tilläggstid. Tävlingen håller på i fem timmar. Man fick försöka lösa problemen så många gånger man ville. Ett stackars lag hade försökt 11 ggr på ett problem. Snacka om tilläggstid.

Mitt favoritproblem var ”The Return of Carl”. Fantastiskt. Jag har ingen aning om vad det handlade om, men det hade ett fint namn. Jag älskar nördar.

Jag känner att jag ska sluta prata om det här nu.

God natt.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu